Leerkracht 0,4 – 0,6 fte

Soms heb je zo’n groep die je nog jaren bijblijft. Je hebt een band met de kinderen, samen heb je hard gewerkt en hard gelachen. Aan het einde van het schooljaar ben je blij en trots, maar ook wel weemoedig. Je moet afscheid van elkaar nemen. Na zo’n fijn schooljaar is dat even een dingetje.  

Dat dingetje gaat je gebeuren bij deze groep en bij deze school. De Zwetteschool in Sneek is een grote school met ongeveer 325 leerlingen, verdeeld over 14 groepen. We werken samen met de kinderen en hun omgeving aan een sociale school: een school waar de kinderen op een positieve manier met elkaar omgaan en een veilig gevoel hebben en creëren voor elkaar!  

Deze groep 8 zoekt voor twee dagen een leerkracht. Naast je staat een leuke jonge meester die met plezier jou kan helpen om je wegwijs te maken. Je mag ook een derde dag op school zijn om je lessen voor te bereiden en om samen les te geven. Dus je kan er voor kiezen om twee dagen of drie dagen bij de Zwetteschool te komen werken.  

Je mag het als een losse klus aangaan maar wanneer je bij onze stichting wil blijven dan kan dat zeker. Wij gaan voor de verbinding, voor lef en heel veel plezier. Wij geloven dat plezier en leren samen gaan.  

Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met Lotte Huisman (lotte.huisman@kykscholen.nl). Stuur een bericht en CV naar jente.bulthuis@kykscholen.nl. We nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.