Leerkracht groep 7/8

Voor de Gielguorde in Mantgum zijn wij opzoek naar een leerkracht voor groep 7/8. De Gielguorde in Mantgum heeft 130 leerlingen. We werken zowel methodisch als thematisch, waarbij we het belangrijk vinden om de omgevingscultuur van het dorp betrekken in de school. Wij willen dat de leerlingen GRUTSK zijn op zichzelf, zodat zij vol zelfvertrouwen de volgende stap naar het voortgezet onderwijs durven te zetten.

Wij zoeken een collega die voldoening haalt uit het lesgeven aan een bovenbouw groep, graag invloed heeft op het onderwijs dat je geeft ’teach like a champion’, thematisch werken als meerwaarde ziet en graag in een enthousiast en ambitieus team wil werken!

Het wensenpakket van de leerlingen:

De juf of meester is: creatief, sportief, behulpzaam, humoristisch, ervaren, niet te streng, kort in de instructie en interactief.

Kan jij de leerlingen van deze groep 7/8 bovenstaande bieden? Dan gaan wij heel graag met jou in gesprek! Je kan voor 3 februari 2023 mailen naar jente.bulthuis@kykscholen.nl. Voor vragen over de  vacature, stuur een berichtje naar marije.dejong@kykscholen.nl