Leerkracht groep 7/8

Hallo toekomstige collega!

Voor  IKC het Noorderlicht te Harlingen zoeken we een leerkracht voor groep 7/8 nodig ivm zwangerschapsverlof van de huidige leerkracht. Het gaat om de maandag en de dinsdag. Op het Noorderlicht werk je nooit alleen!!! Je collega’s op het Noorderlicht staan klaar om je wegwijs te maken en je kan rekenen op de steun van directie en interne begeleiding.

Bovendien werk je nauw samen met de leerkrachten van groep 7 en 8. Er zitten 21 leerlingen in deze groep, 2 dagen per week is er een onderwijsassistent in opleiding aanwezig en voor de NT 2 leerlingen in deze groep is er ook een leerkrachtondersteuner. Ook voor groep 6 zoeken we een leerkracht maar dan voor de donderdag en de vrijdag ( als je wilt kun je dit combineren met de vervanging in groep 7/8). Groep 6 is een grote groep van 29 leerlingen waarbij we veel ondersteuning van onderwijsassistenten inzetten. Op donderdag is ook de vaste leerkracht van groep 6 aanwezig.

 

We zijn een gezellige school met een net vernieuwd groen plein en de ambitie om in het lesaanbod ook techniek, drama, presenteren en “creatief” veelvuldig aan bod te laten komen. We vinden het welbevinden van de leerlingen superbelangrijk en gaan op zoek naar hun talenten. Dat laatste doen we ook groepsdoorbrekend op vooraf vastgestelde momenten.

Ben jij een enthousiaste leerkracht die graag samen met je collega’s het onderwijs vormgeeft en heb jezelf talenten op het gebied van bewegen, techniek, drama, muziek of iets anders. Heb je creatieve ideeën om onderwijs betekenisvol te maken en dit aan te laten sluiten op de talenten van de leerlingen dan moet je bij ons aan de slag.!

 

NB na het vervangen van het verlof zijn er zeker mogelijkheden om op het Noorderlicht aan het werk te blijven.

Meer weten? Telefonische informatie via de Directeur Tinie Sterenborg, tel 0655192395

Solliciteren? Stuur je CV en motivatie op naar jente.bulthuis@kykscholen.nl

Bekijk ook eens onze website en social media