Onderwijsassistenten 1,4 fte

Sinne: speciaal, omdat jij bijzonder bent. 

Sinne is een school voor speciaal onderwijs aan zeer moeilijk lerende kinderen. Wij hebben een prachtige vacature voor meerdere onderwijsassistenten vanwege zwangerschapsverlof van collega’s.

Wij zoeken iemand voor 0,6 fte in groep F.  

In deze groep werk je met kwetsbare leerlingen in het SO zml onderwijs. We verwachten van je dat je in staat bent in korte tijd een goede relatie met de leerlingen op te bouwen en snel kunt zien waar de leerlingen ondersteuning nodig hebben. Daarnaast beschik je over ‘schouders eronder zetten’ mentaliteit, je bent een doorzetter maar hebt zeker ook humor. Je bent jezelf en weet naar de leerlingen toe voorspelbaar en congruent te zijn.

Ook zoeken wij iemand voor 0,8 fte in groep VSO schakel B.

In deze groep bied je ondersteuning aan leerling in het VSO. Deze leerlingen stromen uit richting dagbesteding/beschutte arbeid. Jij bent voorspelbaar, rustig, duidelijk en consequent. Je ben een doorzetter, werkt hard en met humor.

 Je komt in een team met veel specialisten. Het team is ervaren en enthousiast. Word jij ook net zo enthousiast van deze vacature? Solliciteren kan door een mail te sturen naar Jente Bulthuis: jente.bulthuis@kykscholen.nl.